У Рівному готові віддати в оренду три ЖКП

Йдеться про ЖКП «Сонячне» та «Західне», а також про «Перспективне».

За словами начальника міського управління комунальною власністю Наталії Поліщук, майно вищезгаданих підприємтсв вже оцінила спеціальна комісія:

Експерти уже оцінили три жеки: майно «Західного» коштує 6 млн 685 тисяч гривень, «Перспективного» — 8 млн 293 тисячі, а «Сонячного» — понад 5 млн гривень. Ставка оренди для приватних структур становитиме 2% від загальної вартості жеку. Колектив «Перспективного» не захотів брати майновий комплекс в оренду. Тому після погодження на сесії відбудеться незалежний конкурс.

Якщо колективи ЖКП «Сонячне» та «Західне», готові орендувати у міста свої майнові комплекси, то колектив ЖКП «Перспективне» не в’явив такого бажання.

Ситуацію пояснює голова постійної комісії з питань міського господарства Назарій Поліщук:

Вартість оренди, яка пропонується у проекті рішення, 2 % від вартості цілісного майнового комплексу. Що стосується ЖКП «Перспективне», то колектив не створив господарського підприємства та не захотів орендувати майновий комплекс. Але, процес оцінки майна вже відбувся. Далі буде заява про наміри передати цілісний майновий комплекс ЖКП «Перспективного» в оренду.

Орендаря на майно ЖКП «Перспективне» шукатимуть на конкурсі.

Певні рівненські ЗМІ пишуть про те, що у 2016 році «Перспективним» цікавилось товариство з литовським капіталом «Балтія-Сервіс». Нещодавно ця фірма нібито виграла право на обслуговування понад 200 будинків у Івано-Франківську.

Питання про дозвіл на передачу майна трьох вищезгаданих жеків в оренду є в порядку денному сесії міськради. Вона відбудеться у четвер, 25 січня.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень