У Рівному евакуювали людей із головного офісу «Ощадбанку» (ОНОВЛЕНО)

Кажуть, щось схоже на вибух

Працівників та клієнтів головного офісу «Ощадбанку», що на вулиці Симона Петлюри, евакуювали.

Про це нам повідомили працівники банку. З їхніх слів, стало зрозуміло, що: 

біля банку бачили підозрілий предмет. А  біля однієї із машин нібито щось вибухнуло.

Нині на місці події працюють фахівці ДСНС, поліція та медики.

Територію перед банком закрили для перехожих. 

Це були антитерористичні навчання у центрі Рівного. Вони пройшли на відмінно, заявляють у обласному управлінні СБУ. Патрульні та рятувальники оперативно прибули на територію перед головним офісом «Ощадбанку» на вулиці Симона Петлюри. За кілька хвилин вибухотехнікам вдалось все ліквідувати. Втім помітив вибуховий пристрій перехожий,  каже речник управління СБУ на Рівненщині Інна Іллючок:

Хочеться відмітити, що всі спецслужби, які були задіяні у тренуванні спрацювали на відмінно. Особливу увагу слід звернути на те, що громадяни проявляють пильність. Так, муляж вибухового пристрою вияви мешканець Рівного і відразу повідомив про це відповідні спецслужби.

Зауважимо, що вулицю Симона Петлюри на час антитерористичних навчань перекривали. Людей не на жарт налякав вибух, який чули навіть мешканці навколишніх будинків.

Як зауважили у СБУ, подібні навчання потрібні аби підготувати людей до імовірних загроз, які сторцюють злочинці з метою дестабілізації ситуації в країні.

Фото - Радіо Трек.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень