У Рівному дитячий майданчик закрили від дітей (ФОТО)

Світлини у мережу виклав батько малюків, які не змогли потрапити на майданчик

У центрі Рівного на проспекті Миру, 15 навісили замок на вхід до дитячого майданчика. Світлини розмістив у спільноті «Ровно.Твой город / Рівне. Твоє місто» Валентин Дупак.

Ця адреса прикметна й тим, що через цей двір проходить багато дітей і батьків, адже поруч розташовані школа №1, дитячий садочок №45 та дитяча художня школа.

З коментарів під дописом стає зрозумілим, що мешканці будинку незадоволені тим, що у їх дворі грають діти, які не проживають у будинку, до якого належить майданчик.

Оскільки за цією адресою немає створеного ОСББ, ми звернулися за коментарем до начальника ЖКП «Покровське» Олега Бездіжого.

Він зазначив, що замок на дитячому майданчику з’явився, вочевидь, під час травневих вихідних, адже напередодні двір для дітей був відкритим. За словами Олега Бездіжого, мешканці будинку не мали права цього робити, тож майстри ЖКП виїдуть на проспект Миру, 15, аби з’ясувати ситуацію.

Начальник ЖКП «Покровського» каже, що це вочевидь примхи кількох мешканців будинку, і вплинути на них можна буде хіба що розмовою. Як приклад Олег Бездіжий навів мешканців з вулиці Гагаріна, які перекрили прохід через свій двір до ТЦ «Чайка», що створює іншим рівнянам суттєві незручності. Втім, вирішити цю ситуацію поки не вдалося.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень