У Рівному до кінця року збудують підземний двоповерховий паркінг

Ініціатори будівництва стверджують, що така парковка у Рівному буде першою

Він розташується на території пивзаводу і зводять його теж виключно за кошти підприємства. Про це повідомив депутат Рівнеради та директор пивзаводу «Рівень» Маріян Года.

Він називає це соціальним проектом, адже не сподівається на його окупність.

Утім, в’їзд на паркінг все ж буде платним. Скільки це коштуватиме – поки Маріян Года не знає:

- Якась плата мусить бути, бо його треба обслуговувати, це затрати, безкоштовним він не може бути. Він будується винятково за кошти пивзаводу і це абсолютно некомерційний проект, бо він реально неокупний. А це соціальний проект. Це в місті вперше будується саме такого спрямування. Решта, що будувалися, якісь паркінги невеличкі під будинками – це комерційні, вони не дуже добре продаються. Тут нічого не буде продаватися, і ми не плануємо «відбивати» кошти на ньому.

Водночас, каже Маріян Года, паркінг зможе обслуговувати відвідувачів торговельно-ділового центру, який розташується поряд на вулиці Петра Могили. Його будівництво нині ще триває.

Паркінг буде розрахований на 70 паркомісць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень