У Рівному чотири земельні ділянки хочуть продати з аукціону

Ці питання розглядатиме бюджетна комісія

На засідання бюджетної комісії, що відбудеться у четвер, 3 серпня, серед іншого винесено чотири питання стосовно продажу землі з аукціону.

Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про включення земельної ділянки на вул. Гагаріна (в районі ТЦ “Новус”) до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення”. (С. Таргоній)

Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про включення земельної ділянки на вул. Дубенській, БОС № 7 до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення”. (С. Таргоній)

Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про включення земельної ділянки на вул. Будівельників до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення цієї ділянки”. (С. Таргоній)

Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про включення земельної ділянки на вул. Шевченка (біля ТЦ “Моріон”) до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення цієї ділянки”. (С. Таргоній)

Нагадаємо, стосовно останнього питання, бюджетна комісія двічі влаштовувала виїзне засідання.

Бо, як виявилося, за землю, яку хочуть продати, кількадесят років підприємці платять оренду.

Остаточне рішення з цього приводу ухвалять у червер,

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень