У Рівному через пожежу в багатоповерхівці евакуювали 20 мешканців (ФОТО/ВІДЕО)

Полум'я виникло в одній із квартир

У Рівному через пожежу з дев’ятиповерхівки евакуювали 20 мешканців. Займання сталося напередодні приблизно о 17:30 в багатоквартирному будинку на вулиці Міцкевича, 40. Рятувальники встановили, що на кухні в двокімнатній квартирі на п’ятому поверсі горіли речі домашнього вжитку.

В димовій пастці опинились десятки мешканців будинку, розповідає керівник прес-служби ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник:

 Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Значно ускладнювало роботу пожежно-рятувальних відділень практично нульова видимість від сильного задимлення та токсичність газів, що виділялися від побутових речей, що горіли.

 

Через пожежу в димовій «пастці» опинилися десятки мешканців верхніх поверхів будинку. Завдяки діям співробітників ДСНС із задимленої будівлі було виведено на свіже повітря 20 мешканців.

Жертв та постраждалих на пожежі немає. За годину рятувальники ліквідували займання, не давши вогню поширитись за межі кухні. Обставини події та збитки, завдані полум’ям, встановлюються.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень