У Рівному авто поліції потрапило у ДТП

У Рівному на вулиці Степана Бандери, близько 16 години, трапилася автопригода за участю працівників поліції на службовому авто “Toyota”.

За інформацією учасників ДТП, жінка з дитячим візком переходила дорогу пішохідним переходом поблизу автосалону “Opel”. Водій “Мазди” зупинився, щоб її пропустити, а працівники поліції загальмувати не змогли. Автомобіль правоохоронців винесло на зустрічну смугу, де він врізався у авто, що стояло. Про це повідомляє телеканал "Ритм".

"Жінка встигла зреагувати та відійти назад. Якби ж вона злякалася та завмерла, автомобіль правоохоронців притиснув би її до “Мазди”. Правоохоронці були тверезими, переконує рівнянка. Претензій до водіїв жінка не має", - зазначено в повідомленні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень