У Рівному – фестиваль документального кіно Docudays UA

Присутні матимуть можливість переглянути кінострічку «Пост Майдан»

У Рівному відбудеться відкриття 12-го Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Розпочнеться захід у вівторок, 24 листопада, о 14:30 у конференц-залі готелю «Мир» за адресою: м. Рівне, вул. Міцкевича, 32, 1 поверх. Після презентації відбудеться перший відкритий показ у рамках фестивалю кінострічки «Пост Майдан».

Додамо, що цього року в різних регіонах України показуватимуть 40 документальних фільмів на тему прав людини від Docudays UА

Вхід – вільний.

Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить за підтримки Посольства Швеції в Україні.

ДОВІДКА

Автори стрічки «Пост Майдан» кілька тижнів стежать за чотирма людьми напередодні президентських виборів в Україні. Усі вони з різних куточків країни – Донецька, Криму, Ірпеня та Києва. Їх об'єднує те, що вони були поранені під час протестних акцій в Україні. Майдан втрачає свою актуальність, а чотири герої фільму намагаються вирішити особисті проблеми та беруть активну участь у громадському житті країни.

Режисер фільму Сергій Андрушко – журналіст, співзасновник Громадського телебачення, учасник руху «Стоп цензурі!», лауреат премії «Телетріумф» у номінації «Репортер». Також він є блогером інтернет-видання «Українська правда» та редактором документального альманаху «Відкритий доступ». Протягом багатьох років працював спеціальним кореспондентом на телеканалі СТБ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень