У Рівному відкриють виставку портретів старих будинків

В експозиції - картини рівненського художника Олександра Гурістюка

У Рівненському краєзнавчому музеї відкриють виставку «Портрети провінції» талановитого рівненського художника Олександра Гурістюка

В експозиції представлені справжні портрети старих будинків міста Рівного, яких у нашому місті залишилося небагато і на зміну яких будують сучасні будівлі.

Виставку відкриють 1 грудня о 12:00 годині. Вона працюватиме до 13 грудня. 

ДОВІДКА

Олександр Петрович Гурістюк народився 2 червня 1959 року в с. Ярошівка на Чернігівщині в сім’ї військового.

Закінчив художню школу. 

З 1990-х років він є учасником численних обласних та всеукраїнських мистецьких виставок (Рівне, Львів, Луцьк, Київ, Польща, Словаччина).

В останні роки його фігуративний олійний живопис тяжіє до наїву, реалізму, можливо до арт-брюту. 

Закоханий в красу Рівненського Полісся, Олександр Петрович багато подорожує північними районами області і там народжуються нові творчі ідеї, які стають неповторними художніми творами, об'єднаними в тематичні виставки “Вузькоколійка. 106 кілометрів Полісся” (Рівне, 2004), “Очерет мені був за колиску” (Морочне, 2005), “Полісся” (Люблін, Польща, 2004). 

Твори художника зберігаються в приватних колекціях України, Польщі, Франції, Німеччини, Португалії, Ізраїлі, Австралії, США.

 

        

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень