У «Рівнетеплоенерго» розповіли, хто винен у тому, що у рекордні морози рівняни мерзли у квартирах

А також розказали, куди звертатися у таких випадках

Цими вихідними у Рівному температурні показники били 30-річні  рекорди, тим часом рівняни скаржилися на ледь теплі батареї у квартирах. Зокрема, як кажуть мешканці будинку на Грушевського, 40, температура повітря у помешканні не дотягувала навіть до 10-ти тепла. Холодно у домівках було і на Соборній, 61. Як повідомив керівник «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький, температура повітря у помешканнях залежить від самих мешканців будинку, а точніше, від відповідальних за будинкові лічильники:

 

- Ну, зараз всюди стоять лічильники і люди собі самі регулюють. Не може одна котельня на один будинок подавати таку температуру, а на інший – іншу. Тобто, в нас параметри по котельні подавалися такі, які мають бути. А люди вже собі самі регулюють. Ми, в принципі, якраз виїжджали у ці святкові дні, хоча ми до того відношення не маємо, але дзвонили мешканці і ми їм показували на лічильнику, скільки має бути розхід на їхній будинок, а скільки вони виставили. Тому і мерзли.  

 

Тобто, причиною низьких температур у квартирах, зі слів Степана Коропецького, може бути те, що відповідальний за роботу лічильника неправильно виставив об’єм теплоносія, який повинен іти на будинок.

Тож, коли у квартирі холодно, мешканцям будинку, в першу чергу, потрібно звертатися до того, на чиєму балансі будинок або ж в ОСББ. Адже, як каже Степан Коропецький, договори на обслуговування внутрішньобудинкових систем з «Рівнетеплоенерго» не укладені, тож представники компанії навіть не мають юридичного права самостійно дістатися до мереж, хоча жодного разу не відмовляли у виїзді на прохання балансоутримувачів багатоквартирних будинків.

Читайте також: Рівняни на Різдво мерзли у власних квартирах, бо кочегари спали п’яні (ФОТО)

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень