У «Рівнетеплоенерго» пояснили причини відсутності тепла у деяких оселях

Найчастіше саме зі скаргами на відсутність тепла звертаються на це теплопостачальне підприємство

Втім, як пояснив директор "Рівнетеплоенерго" Степан Коропецький, у цьому, як правило, немає вини їхнього підприємства. Як приклад, навів колективну скаргу мешканців житлового будинку на вулиці Олени Теліги.

Люди скаржилися на неякісне теплопостачання квартир, які розташовані на нижніх поверхах дев’ятиповерхового житлового будинку. Під час обстеження внутрішньобудинкової системи централізованого опалення багатоповерхівки спеціалісти нашого підприємства з’ясували, що проблема виникла через власників двох верхніх поверхів, які порушили внутрішньобудинкову систему централізованого опалення. Вони, зокрема, самовільно демонтували перемички перед нагрівними приладами. А мешканець однієї з квартир додумався до того, щоб облаштувати опалення балкона. Він врізався у стояк системи опалення та встановив нагрівний прилад, чим заблокував подачу тепла на нижні поверхи.

Результатом таких самовільних дій споживачів, за словами Степана Коропецького, став значний перепад температур між поверхами: на дев’ятому температура становила плюс 22 градуси, на першому  – лише 18, причому, при ввімкнених електронагрівальних приладах.

Також на вводі у цей житловий будинок був не налагоджений належним чином тепловий лічильник. Відповідно, тепла погдавалося у 2,5 раза менше, ніж передбачено проектом. 

Степан Коропецький зауважив:

На жаль, такі самовільні дії та байдужість споживачів до своїх сусідів трапляються часто.

За інформацією "Сім днів".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень