У рівненському «Вересі» гратимуть бразильці

Такі плани озвучив новий спортивний директор народного клубу

Новим тренером Народного клубу «Верес» став колишній головний тренер ФК «Інгулець» Віктор Богатир. Таке рішення сьогодні озвучили під час засідання Наглядової ради клубу. Новоспечений наставник команди каже, що готовий боротися за вихід у Першу лігу і працювати над тим, аби Народний клуб був там гідно представлений:

 

Ми бачимо разом, як побудувати цю команду. І команду не таку, щоб вона вийшла в першу лігу і там була 10-15 місце. Ця команда повинна вибудовуватись таким чином, щоб вона вже показувала хороший, достойний результат.

Зауважимо, що окрім головного тренера, Наглядова рада представила й нового спортивного директора клубу. Ним став екс-воротар Юрій Панфілов. Він в свою чергу зауважив, що буде працювати над тим, аби залучати до клубу іноземних гравців:

 

Формування команди, я вважаю, що розпочнемо з перших зборів. І не тільки формування команди. Попереду дуже важкий чемпіонат, але маємо також запросити деких іноземних гравців, бразильців або еквадорців, які також мають бути нашою емблемою нашого клубу.

Нагадаємо, нещодавно керівництво Народного клубу висунуло підозру екс-тренеру команди Олегу Луткову щодо підкупу суддів. Саме це стало причиною звільнення тренера, який за 15 турів чемпіонату другої ліги вивів клуб на 3 місце. Між тим, НК «Верес» розпочне підготовку до весняної частини чемпіонату 5 грудня. Цього дня у Львові стартує перший тренувальний збір.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень