У Рівненському районі чоловіка побили та погрожували зброєю (ФОТО)

На центральній вулиці Великого Олексина у Рівненському районі ввечері 20 травня пролунав постріл. 31-річний місцевий житель таким чином вирішив з’ясувати стосунки з мешканцем села Шпанів. Поліцейські Рівненського районного відділення поліції оперативно затримали зловмисника.

Про це повідомили у відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Встановлено, що потерпілий приїхав у справах у Великий Олексин. Коли повертався додому, між ним і незнайомим йому місцевим мешканцем виникла суперечка. Останній, вистріливши у землю, наказав молодику сісти до його автомобіля «ВАЗ 21099», де почав бити. Завдавши чимало ударів в обличчя, відпустив. Додому потерпілого привіз товариш.

«Правоохоронці по дорозі у Великий Олексин помітили автомобіль, за описом схожий на транспортний засіб зловмисника, який різко збільшив швидкість і почав утікати. Увімкнувши сирену та проблискові маячки працівники поліції за кількасот метрів перекрили дорогу «ВАЗівці». Водій сам вийшов із автомобіля та дозволив оглянути салон. За зовнішніми ознаками чоловік був нетверезим та не мав посвідчення водія. За участю понятих правоохоронці виявили та вилучили металеву трубу та травматичний пістолет «Schmeisser», – інформують правоохоронці.

Патрульні поліцейські доставили чоловіка для проходження освідчення на предмет алкогольного сп’яніння, що і підтвердив відповідний висновок медиків.

Безпосередньо на місці події слідчі виявили гільзу від гладкоствольної рушниці. Зброя у чоловіка зареєстрована відповідно до чинного законодавства. Однак, де вона зараз знаходиться, встановлюють правоохоронці.

Усе вилучене направили до Рівненського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Чоловік у скоєному зізнався. Наразі вирішують питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та накладення арешту на транспортний засіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень