У Рівненському драмтеатрі – прем'єра. Серед акторів – учасник «Голосу країни»

Вистава відбудеться у неділю

Глядачів Рівненського драмтеатру чекає прем’єра нової вистави.

В основі сюжету музичної комедії «Господиня заїзду» лежить історія про вродливу господиню готелю Мірандоліну, котра з легкістю підкорює чоловічі серця.

Головну жіночу роль виконує Ніна Ніколаєва, яка каже, що події у виставі знайомі кожному:

Ми зачіпаємо такі проблеми, які зрозумілі кожному. От на основних життєвих емоціях ми зосередили нашу виставу. На тому, як будуються стосунки, як люди уміють одне одного здивувати, зачарувати, закохати, підкорити, підбадьорити або засмутити. І для глядача ця вистава буде як відпочинок і для гарного настрою.

Одним із залицяльників Мірандоліни буде позитивний і хвалькуватий персонаж Маркіз Форліпополі, якого зіграє Сергій Бондарук. За його словами, вистава відрізняється своїм позитивом:

Хотілося внести якийсь позитив у наш репертуар, тому ми і взяли цю комедію. Бо ніхто нікого не зарізав у кінці, не вбив, немає жодного негативного персонажу. Всі, хто захоче прийти у театр і відпочити – обов’язково отримають задоволення.

Глядачі матимуть можливість насолодитись італійськими музичними хітами. У виставі також задіяний балет театру під керівництвом головного балетмейстера Олександра Віюка.

Дійові особи та виконавці:

Мірандоліна - Ніна Ніколаєва (Годунок), Анастасія Фролова
Кавалер Ріпафратта - Олег Ягелюк, Давид Стеблюк
Маркіз Форліпополі - Сергій Бондарук
Граф Альбафьйоріта - Віталій Зубченко
Ортензія - Наталія Боярська
Деяніра - Жанна Бичковська
Фабріціо - Володимир Федінчук , Віталій Головецький
Слуга Кавалера - Сергій Корнейко

На сцену поряд з улюбленцями публіки вийдуть молоді дебютанти, актори, які прийшли у театр лише в цьому сезоні. Серед дебютантів:

Анастасія Фролова, Давид Стеблюк, Віталій Зубченко, Віталій Головецький та Сергій Корнейко. До речі, Давид Стеблюк навесні брав участь у телешоу "Голос країни" 

Попередньо прем’єра комедії була запланована на цю суботу, проте через помилку адміністрації театру показ перенесуть на наступний день.

Адже традиційно у четверту суботу листопада українці вшановують пам'ять жертв Голодоморів.

Тож, 25 листопада відбудеться два сеанси: о 15.00 та о 19.00. Ті, придбав квитки і не зможе прийти на комедію в неділю, можуть здати квитки у касу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень