У рівненського аеропорту землю вже не заберуть

Раніше летовище боролося за неї в судах

Земля рівненського аеропорту тепер належить аеропорту.

Нагадаємо, що після розподілу у 2001 році земля летовища відійшла нині збанкрутілій фірмі «Універсал Авіа», а майно – приміщення та техніка – Міжнародному аеропорту «Рівне». Згодом «Універсал Авіа» збанкрутувала і почала виставляти землю, де розташоване летовище, на торги.

Територія Рівненського аеропорту не належить аеропорту? Тривають суди

Нещодавно завдяки сприянню Рівненської ОДА та облради Держкомзем таки передав майже 170 Га землі летовищу, розповідає керівник аеропорту Ігор Насинюк:

За допомогою влади, я писав звернення, дозвіл дала обласна рада і ми далі продовжили працювати над цим. Тепер ці питання вичерпані. У нас є витяги державного реєстру. Земля вже у власності аеропорта - 165 Га ніхто вже не забере.

За словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, уся робота з документами завершилася минулого тижня. В розпорядженні «Універсал Авіа» лишився маленький клаптик землі неподалік аеропорту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень