У Рівненській прокуратурі змінився графік прийому громадян

Телефон для запитань 62-09-52

Згідно із встановленим графіком особистий прийом громадян керівником Рівненської місцевої прокуратури Володимиром Самардаком відтепер буде здійснюватись щосереди з 10:00 до 13:00 год. (замість раніше встановленого вівторка) у разі оскарження рішення, прийнятого його заступниками за результатами розгляду звернення в прокуратурі.

Перший заступник керівника Рівненської місцевої прокуратури Андрій Максимчук здійснює прийом громадян у  понеділок з 09:00 до 13:00 год., заступники керівника  Максим Горковенко та Павло Луцюк – у вівторок та четвер з 09:00 до 13:00 год. відповідно.

Прокурори Рівненської місцевої прокуратури щодо кримінальних проваджень, у яких здійснюють процесуальне керівництво, особистий прийом громадян здійснюють щоденно у робочі дні.

У суботу та неділю, святкові дні жителів м.Рівного та Рівненського району, згідно із наказом керівника та затвердженим графіком, приймає черговий прокурор Рівненської місцевої прокуратури.

Детальніша інформація про організацію та порядок прийому громадян у Рівненській місцевій прокуратурі, зразок звернення (скарги) розміщені на сайті прокуратури: prokuraturamista.rv.ua.  

Зауважимо, що Рівненська місцева прокуратура розташувалася на вул. Гарній, 29.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень