У Радивилівському районі під час риболовлі ледь не потонув школяр (ФОТО)

Трагедія ледве не трапилася під час риболовлі у ставку

7 червня близько 18:40 на місцевому ставку села Тернавка Радивилівського району 11-річний хлопчина разом ще з двома друзями ловили рибу, як раптом волосінь закрутилася за очерет і Богдан поплив її розмотувати.

Проте його спроби виявилися марними, а волосінь міцно закрутилася на нозі та почала тягнути хлопця на дно.

Друзі, які спостерігали за товаришем, що відчайдушно намагався втриматися на поверхні води, не наважилися допомогти Богдану, так як не вміли добре плавати.

Тож кинулися шукати дорослих, саме у цей час на автомобілі зі служби повертався керівник місцевого пожежно-рятувального підрозділу Володимир Коваль.

Швидко вислухавши дітей, працівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій побіг до ставка та стрибнув у воду.

На відстані приблизно 20-ти метрів від берега перебував знесилений хлопчик, який все частіше зникав під водою - було видно, що тримався Богдан на поверхні води з останніх сил.

Рятувальник підплив до малого та витягнув його з води. Дитина не постраждала, лише дуже змерзла. Хлопця зігріли теплим одягом, а волосінь з ного зрізали ножем.

Отож, завдяки Володимиру Ковалю, який більше ніж за 20 років служби до автоматизму відпрацював на навчаннях усі алгоритми порятунку людей, Богдан після відігрівання та профілактичної бесіди разом із друзями поїхав додому, - повідомляє прес-служба ДСНС в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень