У Радивилівському районі врятували пенсіонера

Чоловік ледь не загинув на пожежі

9 березня о 19:18 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному житловому будинку за адресою: село Пляшева Радивилівського району, хутір «Кущик».

На місці виклику рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в середині житлового будинку розміром 14х12 м., вогонь вже встиг охопити два приміщення в середині будівлі. Як стало відомо від сусідки власника помешкання, вона, виявивши пожежу, ввійшла в будинок та вивела назовні 75-річного господаря, після чого викликала рятувальників.

Завдяки оперативним діям вогнеборців о 19:35 пожежу було локалізовано, а о 20:00 повністю ліквідовано, чим вдалося запобігти розповсюдженню вогню на весь будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку в двох кімнатах житлового будинку. Варто додати, що чоловік медичної допомоги не потребував

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень