У п’ятьох ДТП на Рівненщині постраждало шестеро осіб, серед яких —дитина (ФОТО)

Автопригоди трапилися минулої доби

Три ДТП сталися вчора у Рівненському районі, ще по одній – на Березнівщині та Костопільщині, повідомляє поліція.

Близько о пів на десяту в селі Друхів 22-річний житель Березнівського району, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Golf», здійснив наїзд на 12-річного велосипедиста, який рухався зустрічною смугою. Унаслідок ДТП хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами обличчя та у стані коми госпіталізували у реанімацію Рівненської обласної дитячої лікарні.

За результатами медичної перевірки водій іномарки був тверезим.

Також наїзд на пішохода скоїв 23-річний рівнянин, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», на виїзді з Костополя.

Під колеса іномарки потрапив 23-річний житель Костопільського району, який переходив дорогу у невстановленому місці. У пішохода діагностували травми голови та перелом ноги. Його  госпіталізували у травматологію Костопільської центральної районної лікарні.

У селі Великий Житин близько 9 години 27-річний житель Києва, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», на заокругленій ділянці дороги не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив занос автомобіля.

У результаті зіткнувся на смузі зустрічного руху з маршрутним таксі «Еталон» сполученням «Рівне-Козлин» під керуванням 41-річного рівнянина. Внаслідок ДТП двоє пасажирів автобуса доставлені в приймальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Двоє жительок Рівненського району, 60-ти та 70-ти років, отримали переломи руки та плеча.

В обідню пору в селі Колоденка 58-річний мешканець Новограда-Волинського, керуючи автомобілем «Renault Megane», виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з «Volkswagen Jetta» під керуванням 59-річного рівнянина.

Унаслідок ДТП водій останнього авто отримав забої та травму голови. Після надання медичної допомоги у Рівненській центральній міській лікарні його відпустили додому.

У селі Бармаки близько 20 години 28-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Audi A6», виїхав на смугу зустрічну смугу.

Там він зіткнувся з вантажним автомобілем «Mercedes-Benz» під керуванням 54-річного жителя столиці. Унаслідок ДТП водій легковика отримав переломи руки та ноги.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування.

Транспортні засоби вилучені і знаходяться на спецмайданчиках.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень