У принца Чарльза поцупили морквину

Це був дерев'яний макет овочевої культури вагою у 100 кг

Поліція Сполученого Королівства шукає злочинців, які вкрали з ферми британського принца Чарльза в маєтку Хайгроув дерев'яну морквину вагою100 кг. Як пише "Дейлі телеграф", невідомі викрали макет ще в ніч на Хеллоуін, тиждень тому.

Дерев'яна морква була встановлена ​​біля прилавка, де продаються вирощені на фермі овочі. За товаром там ніхто не стежить, передбачається, що покупець сам візьме те, що йому потрібно, а натомість залишить у спеціальній коробці відповідну суму грошей. Такий принцип торгівлі досить поширений в сільських районах Великої Британії.

Маєток Хайгроув британська королівська родина придбала ще в 1980 році, а потім передала принцу Чарльзу і його тодішній дружині принцесі Діані. Спадкоємець британського престолу проводить там багато часу. З 1985 року Чарльз вирощує на цих полях картоплю, овочі і ягоди, а згодом відкрив ще й свій магазин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень