У приховуванні тіла рівненського будівельника підозрюють його колег

Та депутата міської ради

Йдеться про двох будівельників, одному з яких приписують приховування злочину без попередньої змови.

Нагадаємо, 35-річний Андрій Арвінський працював на будівництві на вулиці Київській, де впав у шахту ліфта та загинув. Після цього тіла не бачили два тижні. Будівельника знайшли в лісі неподалік Олександрії. Відтак слідчі допитали будівельників, які розповіли, що ними керує депутат міської ради Олександр Бабат. Мати депутата Людмила Бабат – власниця будівельної компанії «Апартамент-Буд», яка проводить роботи на Київській.

Тому прокуратура Рівненської області оголосила про підозру Бабату, що той нібито переховував тіло загиблого. Потім разом із слідчими відділення поліції прокурор Максим Журавський намагався через суд застосувати до Бабата запобіжний захід, проте судді відхилили клопотання, адже депутат міської ради не є працівником компанії.

Третій підозрюваний – працівник будівельної компанії, який відповідальний за роботу на об’єкті, розповідає прокурор Максим Журавський:

На сьогодні слідство здобуло дані, які дають підставу оголосити про підозру конкретній особі. Це працівник підприємства, яке здійснювало роботи на Київській, 67. Працівник відповідав за будівництво, за охорону праці на об’єкті.  

 

Органи слідства за погодженням з прокуратурою склали йому письмове повідомлення про підозру, яке йому вручать відповідно до чинного законодавства.

Чоловіка підозрюють у порушенні вимог законодавства про охорону праці, що призвело до загибелі людини. Після вручення повідомлення про підозру йому оберуть міру запобіжного заходу. Окрім цього, будівництво на Київській намагається перевірити державна архітектурно-будівельна інспекція, проте замовники будівництва, які володіють земельною ділянкою, на місце не з’являються. А без них перевірку закінчити неможливо. Також прокурор зазначив, що у справі є значна протидія, але поки що факти не розголошує, щоб не зашкодити слідству.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень