У рівненську поліцію повертаються старі кадри

Колишні міліціянти, що не пройшли переатестацію, повертаються у поліцію. І роблять це через суд

Таке констатує начальник ГУ НП в Рівненській області Сергій Князєв.

За його словами, очікується, що подібних позовів буде близько сімдесяти. Як повідомив Князєв, три справи Рівненська поліція виграла, десять справ щодо поновлення юристи ГУНП в Рівненській області програли, тобто десятьох не атестованих працівників поновлять на роботі у правоохоронних органах, як і вирішив суд.

Всім без винятку я буду пропонувати. Перше – пониження, друге – поновлення не в тому підрозділі, з якого вони йшли. Тому що саме там суспільство, громада мали до них якісь претензії. І третє – за іншими функціональними обов‘язкками (працюватимуть). Якщо був слідчим – працюватиме слідчим, але в іншому райвідділі

Також, Сергій Князєв відзначив, що серед екс-міліціонерів, що намагаються повернутися на роботу чимало працівників ДАІ, що вже ліквідована, тож вони працюватимуть в управлінні превентивної діяльності.  

Зауважимо, що з майже двох тисяч силовиків Рівненщини, що проходили переатестацію відбір не пройшли 132 особи. Найімовірніше, що щонайменше половині з них вдасться поновитися у поліції

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень