У поліції повідомили деталі затримання водія, який скоїв смертельну ДТП у Білій Криниці (ФОТО)

Алкоголь у крові перевищував допустиму норму у дев’ять разів

Як ми повідомляли, напередодні поблизу Рівного нетверезий водій збив на смерть двох жінок. Чоловік намагався втекти з місця злочину. Як повідомляють правоохоронці

Близько 18:20 години на автодорозі «Київ-Чоп» 54-річний рівнянин, керуючи автомобілем «BMW Х5», рухався зі сторони столиці у напрямку Рівного.

У селі Біла Криниця на регульованому пішохідному переході він проігнорував заборонений знак світлофора та здійснив наїзд на двох пішоходів, які переходили проїзну частину на дозволений їм зелений колір світлофора.

Унаслідок наїзду 38-ми та 29-річні жінки, які тимчасово проживати у Білій Криниці, загинули на місці. Водій позашляховика, не зупиняючись, з місця пригоди зник.

Зокрема, поруч з місцем цієї ДТП перебував екіпаж патрульної поліції, адже вони забезпечували охорону місця де добою раніше сталася інша смертельна ДТП.

Службовий автомобіль стояв з увімкненими проблисковими маячками. Поліцейські відразу передали повідомлення про зловмисника та орієнтування на автомобіль, який рухався у напрямку Рівного. На вулиці Київській поблизу зоопарку екіпаж патрульної поліції помітив «BMW Х5». Водій спочатку відмовлявся виходити з автомобіля та не міг пояснити причини ушкоджень транспортного засобу.

За результатами освідчення водій перебував у стані сп’яніння, який перевищував допустиму норму майже у дев’ять разів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. 54-річного винуватця дорожньо-транспортної пригоди затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років за гратами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень