У під’їздах багатоповерхівок рівнянам нагадують про борги

За спожите тепло і гарячу воду

У під’їздах рівненських багатоповерхівок з’явилися списки боржників за тепло. Так «Рівнетеплоенерго» вирішило нагадати рівнянам про необхідність сплачувати за вже спожиті послуги. Втім, чимало рівнян збурилися цьому факту, адже на момент появи списку боржників дехто ще навіть не отримав платіжки за жовтень. Розповідає начальник відділу обслуговування абонентів «Рівнетеплоенерго» Олега Білеля:

Так, були скарги по деяких будинках у Рівному, що люди не отримали квитанції за тепло. Наші працівники перевіряли такі будинки. Проте факт відсутності платіжок підтвердився лише в одному будинку і за цією адресою відправлено дублікати квитанцій.

Директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Корчинський

До слова, у список боржників, який вивішують у під’їздах, потрапили тільки ті рівняни, які мають борг більше ніж 500 гривень. За словами директора «Рівнетеплоенерго» Олександра Корчинського, таких споживачів нині небагато, адже зважаючи на погоду, у жовтні суми в квитанціях більшості споживачів поки невеликі. До слова, на сьогодні населення міста боргує за тепло і гарячу воду близько 97 мільйонів гривень.

Нагадаємо, з 7 листопада вартість опалення у Рівному зросла.  

Як підкреслює Олександр Корчинський, з рівнянами, яким важко платити за опалення, підприємство готове співпрацювати в індивідуальному порядку. Зокрема нині діє механізм реструктуризації боргів за попередні періоди. Проте очільник тепловиків наголошує на необхідності сплачувати поточні рахунки.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень