У перегонах Париж - Ніцца виграв спортсмен, що постійно відставав

Переможцем багатоденки, яка складалася із семи етапів, став британець Герайнт Томас із команди Team Sky. Не фінішувавши першим у жодній із гонок на дистанції в 1290 кілометрів, Томас продемонстрував найкращий час у загальній класифікації (27 годин 26 хвилин 40 секунд), випередивши легендарного іспанця Альберто Контадор (Tinkoff) на чотири секунди. Минулорічний переможець велоперегонів Париж – Ніцца, австралієць Річі Порт (BMC Racing Team), став третім із відставанням від лідера у 12 секунд.

А от австралієць Майкл Меттьюз, який лідирував після п'яти етапів, провалив шостий, опустившись у загальній класифікації відразу на 49-те місце. Щоправда, завдяки попереднім досягненням Меттьюзу все ж вдалося виграти класифікацію за очками, набравши 53 бали.

Найсильнішим у гірській класифікації став канадець Антуан Дюшезн (78 очок), а найкращою командою стала MovistarTeam, спортсмени якої продемонстрували загальний час у 82 години 30 хвилин 40 секунд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень