У Нью-Йорку поставлять мюзикл за серіалом «Друзі»

Через 13 років після завершення показу знаменитого серіалу «Друзі» на Бродвеї відбудеться прем'єра мюзиклу за мотивами телешоу.

Музичний спектакль під назвою Friends! The Musical! поставлять Боб і Тоблі Максмітамі, які працювали над мюзиклами 90210! The Musical! і Katdashians! The Musical!.

В основу постановки Friends! The Musical! були покладені найкращі і найбільш смішні епізоди «Друзів». Квитки надійдуть у продаж в червні, а прем'єра запланована на осінь 2017 року.

Цікаво, що влітку 2016 року в Чикаго показували пародійний мюзикл за мотивами першого сезону «Друзів». Шоу протрималося на сцені протягом дев'яти тижнів. Кожен спектакль тривав близько 90 хвилин.

Легендарний телесеріал «Друзі» виходив з 1994 по 2004 рік. Шоу визнали одним з кращих комедійних серіалів в історії американського телебачення. Проект був відзначений великою кількістю нагород, в тому числі - шість премій Emmy і «Золотий глобус». За 10 років було знято 10 сезонів - загалом 236 епізодів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень