«Він не мав іншого виходу»: син житомирського стрілка звинувачує поліцію в обмані (6 ФОТО)

«Його б «опустили» (с)

Анатолій Захаренко, який підозрюється в убивстві семи осіб на Житомирщині, стріляв у людей, оскільки «в нього не було іншого виходу».

Таку заяву зробив його син Олексій Захаренко.

Він стверджує, що «того ранку» гості до його батька приїхали не просто так, а розбиратися за «підставу» із затриманням поліцейського-хабарника.

Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

Хлопець запевняє, що компанія приїхала через три години після затримання поліцейського-хабарника, який нібито вимагав гроші у Захаренка за «невтручання в діяльність, пов'язану з розведенням риби».

Буцімто, йшлося про хабар у 10 000 грн. Поліцейського затримали, а додому до Захаренко прибула компанія з наміром «опустити» його за «підставу Мшанецького»
 

Мшанецький це прізвище керівника райуправіління поліції, якого «на хабарі» затримало ДБР.

Олексій Захаренко

За словами Захаренка-молодшого, його батько був знайомий тільки з 2 із 8 чоловіків, що приїхали до нього на відпочинок у ту ніч.

«Ці двоє постійно приїжджали з різними людьми. За словами батька, вони почали йому говорити: «Навіщо ти підставив нашу людину? Ми тебе за це опустимо».

Крім того в інтерв’ю для  «КП в Україні» Олексій Захаренко сказав:

«Батько мамі сам зателефонував. Він спершу поліцію набрав, а потім — дружину. Зізнався, що убив сімох людей. У нього не було іншого виходу — він так не говорив, але я це прекрасно розумію.
 

Просто так він би точно не стріляв.
 

Може, щось про сім'ю сказали. Дорікнули, мовляв, і сам в армію не пішов, і ми з братом не служили. Але я не можу служити — у мене міжхребцева грижа. А в Петра (старший син Захаренка. — Ред.) відтермінування — сам один дитину виховує».

Олексій Захаренко вважає, що батько почав стріляти, позаяк йому загрожувала реальна небезпека:

«Думаю, він зробив те, що повинен, якщо йому загрожувала небезпека. Батько не обманює — найімовірніше, у нього й справді не було іншого виходу. Ви ж розумієте: вони зі зброєю пішли спати. Чи як? Цікавий факт…
 

Один із автоматом лежав (є версія, що Захаренко сам розклав зброю біля убитих. — Ред.). Не в машинах «стволи» були зачохлені, а там, на місці, в будиночку», — сказав він.

Нагадаємо, у ніч на 22 травня в районі села Новоселиця Житомирської області було застрелено сімох осіб. За підозрою в убивстві затримано власника місцевої водойми 58-річного Анатолія Захаренка.

За версією слідства, спершу він убив двох своїх знайомих, які перебували поруч, потім почав розстрілювати шістьох інших, які спали.


Одному вдалося втекти в ліс, дістатися села і викликати поліцію.

[media=187842] [media=187844]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень