У НК «Верес» – троє новачків

Команду Народного Клубу «Верес» поповнили троє новачків.

Контракти строком на півтора роки з клубом підписали нападник Іван Луканюк та захисник Дмитро Гарванко, а договір півзахисника Олексія Пінчука завершиться через рік.

Найдосвідченішим із новачків можна вважати Івана Луканюка. Ще у минулому році він виступав у Вищій лізі чемпіонату Латвії. Крім того, із трьома футболістами тренерський штаб «Вересу» вирішив попрощатися. Контракти із клубом за згодою сторін розірвали півзахисник Роланд Рассель Білала, захисник Олександр Квачов та воротар Максим Тельнов. 

Нині футболісти «Вересу» продовжують підготовку до першого офіційного матчу весняної частини сезону. 27-го березня рівняни зіграють у Нікополі проти клубу «Нікополь-НПГУ», а вже 2-го квітня у Рівному «Верес» прийматиме «Буковину».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень