У нічній ДТП загинув мотоцикліст

Сьогодні вночі на Рівненщині внаслідок зіткнення двох мотоциклів загинув 34-річний чоловік

ДТП трапилася близько другої години між селами Новаки та Озеро у Володимирецькому районі. Слідчо-оперативна група на місці встановила, що в результаті зіткнення 20-річний житель села Озера, водій мотоцикла «Восход-3», отримав перелом основи черепа, забій головного мозку, травму грудної клітки та був госпіталізований у реанімаційне відділення Володимирецької районної лікарні. У його пасажира, 19-річного односельця, діагностували перелом ключиці, струс головного мозку та госпіталізували в хірургічне відділення тієї ж лікарні. 34-річний водій «Viper», мешканець села Озеро, загинув на місці.
 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження. Слідчі встановлюють обставини, за яких відбулося зіткнення. Триває досудове розслідування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень