У неділю на Рівненщині проходили вибори

У трьох об'єднаних територіальних громадах

Минулими вихідними на Рівненщині проходили вибори депутатів та голів селищних територіальних громад  - Острожецької у Млинівському районі, Млинівської, тобто безпосередньо у райцентрі та навколишніх селах та Деражненській у Костопільському районі. За виборами стежили місцеві Опорівці, – розповідає Анатолій Бондарчук.

Якщо говорити про день голосування, то можна сказати, що він відбувся без суттєвих порушень, які б могли вплинути на результати голосування. Проте, загалом спостерігачі ГМ «ОПОРА» зафіксували низку порушень виборчого законодавста, зокрема на окремих виборчих дільницях були зафіксовані спроби видачі бюлетенів без паспортів.

 

Також Опорівці зафіксували спроби голосувати за чужими паспортами, а в селі Новоселівка Млинівського району – зафільмували, як один з кандидатів до селищної ради підвозив виборців на дільницю і ніяк не міг зрозуміти, що це вважається порушенням.

Взагалі, найбільше порушень ще під час агітації було відзначено саме у Млинівському районі, – каже Анатолій Бондарчук.

Між тим, за попередніми даними у Деражненській громаді на посаду голови перемогу здобув Олександр Пустовіт, голова Костопільської районної організації партії “БПП “Солідарність”. Головою Острожецької об’єднаної територіальної громади став Тарас Гордійчук, висуванець від ВО “Батьківщина”. У Млинівській громаді було 8 кандидатів на посаду голови громади. Тут переміг підприємець Валерій Левицький.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень