«Дідівщина!»: у Нацгвардії після удару в груди помер солдат

Один із військових психологічно тиснув на загиблого

У військовій частині Національної гвардії у Вишгороді під Києвом помер військовослужбовець. Це сталося після того, як колега вдарив його у груди, повідомляє Державне бюро розслідувань.

Так, 3 жовтня один із військових - за відсутності між ними підлеглості - психологічно тиснув на іншого солдата. Він наказував робити віджимання від підлоги, а потім дав команду «Струнко» і кулаком вдарив у груди.

Солдат втратив свідомість і лікарям вже не вдалося йому допомогти - хлопець помер, не приходячи до тями. Медики констатували клінічну смерть.

Слідчі повідомили про підозру військовому з тієї ж військової частини у порушенні статутних правил взаємовідносин між військовими, що призвело до загибелі людини.

Військового, який вдарив загиблого, затримали. У разі доведення вини підозрюваному загрожує позбавлення волі від 3 до 10 років. У справі також призначили експертизи, зокрема для встановлення причини смерті загиблого.

Затриманому вже обрали запобіжний захід — тримання під вартою на 60 днів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень