У наступний четвер на Рівненщині стартує ЗНО

5 травня усі випускники шкіл та охочі перевірити свої знання писатимуть тестування з української мови та літератури

Допуск у пункт тестування відбуватиметься за наявності трьох документів – сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документу, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустки для участі в ЗНО. У разі відсутності одного з вищезазначених документів, як зазначають представники ЛРЦОЯО, абітурієнт до пункту тестування допускатись не буде.

«З 15 квітня на інформаційних сторінках учасників ЗНО вже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України. Його необхідно видрукувати самостійно, поштою його не надсилатимуть»,- зазначила Директор ЛРЦОЯО Лариса Середяк.

В області для проходження основної сесії ЗНО організовано 47 пунктів тестування. До участі в ЗНО з української мови та літератури зареєструвалось 10367 учасників.

«Цьогорічна відмінність у процесі тестування та, що тепер усі випускники шкіл повинні з’явитись на ЗНО, якщо вони хочуть отримали атестат про закінчення школи. Адже цьогоріч вони писатимуть державну підсумкову атестацію у вигляді ЗНО»,- наголосив начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти УОіН Рівненської ОДА Святослав Сидорук.

Освітяни радять заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів тестування, що розміщені на сайті ЛРЦОЯО. В кожному з них будуть присутні представники медицини, поліції та громадські спостерігачі. 

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – об 11:00.

За матеріалами управління освіти і науки ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень