Експериментальні гроші на ремонт дороги у напрямку Сарн (ФОТО)

У планах відремонтувати шлях з півдня на північ Рівненщини

На Рівненщині розпочали втілювати митний експеримент.

Нагадаємо, він полягає у тому, що на дорожню інфраструктуру визначили єдине джерело фінансування – перевиконання планових надходжень митниці.

Торік такий експеримент держава провела у Волинській, Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях.

Цього року фінансувати дороги з митних зборів вирішили спробувати на території всієї держави.

За результатами перевиконання митних надходженьце майже 200 мільйонів гривень з початку року) спрямують на ремонт доріг.

Як розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, наприкінці минулого тижня Рівненщина завершила усі необхідні процедури, тож дорожники негайно приступили до роботи.

Першочергово кошти від митного експерименту підуть на ремонт траси Городище-Рівне-Староконстянтинів. Дорожники вже розпочали ремонт з відрізка від житинського кільця у напрямку Сарн.

Наразі фрезерувальна машина знімає на кільці верхній пошкоджений шар асфальту, після чого буде накладатися вирівнюючий та верхній шари нового покриття.

Загалом за «митні» гроші планують виконати поточний середній ремонт декількох десятків кілометрів у напрямку Рівне-Сарни та Рівне-Острог.

Решту траси Городище-Рівне-Староконстянтинів планують оновити за кошти державного бюджету. Таким чином, відремонтують усю дорогу з півдня на північ Рівненщини.

Про плани з ремонту доріг на поточний рік сайт Радіо Трек писав у матеріалі Вдесятеро більше, ніж торік, або Скільки планують витратити на ремонт доріг Рівненщини (ІНФОГРАФІКА) 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень