У Млинові зупинили вантажівку яка перевозила нелегальний спирт (ФОТО/ВІДЕО)

Львів’янин який перебував за кермом нервував та не зміг надати жодних документів

Вночі поліція у Млинову зупинила вантажівку, де знаходилася 21 бочка, наповнена спиртом, без належних документів.

Поліція зупинила автомобіль «Iveko», адже той рухався із порушенням проблискових маячків. За кермом транспортного засобу перебував 37-річний мешканець Львова. Зокрема у повідомленні відділу комунікації Нацполіції Рівненщини йдеться:

При перевірці документів, водій почав помітно нервувати. Поліцейські запропонували йому відкрити для огляду вантажне відділення. У відсіку правоохоронці виявили 30 пластмасових бочок, об’ємом 200 літрів кожна. Дев’ять бочок були порожні, а відповідно 21 – наповнена рідиною, з різким запахом спирту. Водій при цьому жодних супровідних документів на вантаж не пред’явив. Не пояснив він також і кому належить спирт, та кому його віз.

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула за викликом млинівських патрульних, автомобіль разом із вантажем вилучила та помістила на територію Млинівського відділення поліції.

Тож нині відкрито кримінальне провадження за фактом умисного введення в обіг на ринку України небезпечної продукції за статтею 227 Кримінального кодексу України.

Слідчі звернулись до суду з клопотання про накладення арешту на транспортний засіб та майно. Зразки вилученої речовини направлено до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення фізико-хімічної експертизи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень