У Млинові розкажуть про розвиток територіальних громад

6 червня у селищі Млинів відбудеться виїзний семінар на тему: «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».

Захід проводитиметься Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій спільно з фахівцями Офісу реформ та у співпраці з управлінням освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, Млинівською районною радою та Млинівською районною державною адміністрацією.

До участі запрошені сільські голови та депутати сільських рад Млинівського району, голови постійних комісій Млинівської районної ради, керівники структурних підрозділів Млинівської райдержадміністрації, директори шкіл району.

Захід розпочнеться о10.30 за адресою: смт. Млинів, вул. Народна, 1, сесійна зала Млинівської районної ради (ІІІ поверх).

На тему «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні» із учасниками виїзного семінару спілкуватимуться, зокрема, Алла Черній, в.о. директора Центру, депутат Рівненської обласної ради, голова постійної комісії з питань гуманітарної політики; Тетяна Грещук, виконавчий директор регіонального відділення Асоціації міст України в Рівненській області; Василь Курилас, координатор експертів регіонального відділення Асоціації міст України в Рівненській області, директор Рівненського обласного контактного центру; Людмила Кушнер, регіональний консультант з питань бюджету Асоціації міст України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень