У «Місто мрії» всі прийдуть у вишиванках

У Рівному в День Незалежності стартує Рівненський міжнародний кінофестиваль «Місто мрії»

Це п’ятиденний фестиваль, що проходитиме в нашому місті з 24 по 28 серпня. Як відзначає директор фестивалю Віктор Булига, таку дату для проведення дійства вибрали не випадково:

Щоб підсилити це свято, подумали, чого б не зробити його 24 серпня, в День Незалежності. Це буде свято в квадраті для всіх наших мешканців. А завершити його 28 серпня, на День міста. Тобто, щоб відчувалась така святкова атмосфера в нас протягом оцих п’яти днів.

До національного свята присвятили і дрес-код для гостей – 24 серпня, на урочистому відкритті фестивалю всі присутні повинні бути у вишиванках.

На фестиваль відібрано 68 стрічок з різних країн світу. Брати участь у ньому захотіли режисери з Канади, Іспанії, Ізраїлю та навіть Австралії. В журі будуть і такі відомі особистості, як голова Національної спілки кінематографістів України Сергій Тримбач, чеський продюсер компанії Wilhelm Creative Center Віктор Вілгелм, президент Гільдії сценаристів України Андрій Бабік та інші.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень