У мережі з'явився ролик про НУШ на Рівненщині (ВІДЕО)

Фото ілюстративне

Успішним старт Нової української школи на Рівненщини вважають освітяни краю. Про це навіть фільм зняли.

Реформа у галузі дала можливість нарешті виховувати справжнє покоління українців, які зможуть застосовувати свої знання у житті.

До того ж у новому освітньому середовищі на Рівненщині почали розвивати інклюзію, зазначив начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський під час урочистостей з нагоди відзначення Дня працівника освіти:

Для старту Нової української школи цього року виділено безпрецедентну суму. Лише для Рівненської області виділили 57 млн гривень. З них більше 41 млн на оснащення НУШ, та 17 млн на перепідготовку вчителів. Постало питання створення інклюзивного середовища. На сьогодні вже прийняли рішення про створення 22 інклюзивно-ресурсних центрів.  Нині на Рівненщині вже функціонує інклюзивне навчання у 223-х школах, а це 462 інклюзивних класи у яких навчається 582 дитини із особливими освітніми потребами.

До слова, до кінця 2019 року в області має запрацювати 33 інклюзивні центри. Щодо грошей на наступний рік, то освяти області запевнили, що в держбюджеті заклали десятки мільйонів гривень на Нову українську школу та інклюзивне навчання особливих дітей.

Цьогоріч в області понад 18 тисяч дітлахів вперше сіли за шкільні парти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень