«У мене є мрія». Хто хоче зробити Рівне баскетбольною столицею України

2018-й офіційно визнали роком баскетболу на Рівненщині.

Відповідне розпорядження підписав голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко. Про те, як область підтримуватиме баскетбол розповів Олексій Муляренко:

Цим розпорядженням починається активна робота як в Рівному, так і в районах, а саме відновлення матеріально-технічної бази.

 

Ми зараз завершуємо будівництво кількох спортивних комплексів у районах, це Здолбунів і Сарни. А зараз починаємо будувати спортивний комплекс у Дубровиці.

Документ передбачає ряд конкретних заходів -

проведення дитячо-юнацької баскетбольної ліги, Чемпіонатів та кубків області, змагань серед університетських команд, фестиваль аматорського баскетболу «Rivne Basketball 2018».

На даний час з обласного бюджету вже виділено 634 тисяч гривень і це тільки початок.

У планах вже в цьому році реконструювати баскетбольний майданчик в парку ім. Т.Шевченка. Знаковою подією має стати початок будівництва у Рівному масштабного спорткомплексу на Макарова. Така споруда в майбутньому має дати можливість нашим баскетболістам брати участь у чемпіонатах Суперліги, проводити міжнародні змагання найвищого рівня.

Окрім того, у чиновників є мрія – зробити Рівне баскетбольною столицею України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: баскетбол
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень