У Лондоні покажуть нову історію про Гаррі Поттера

Команда творців вистави «Гаррі Поттер і прокляте дитя» опублікувала на сайті Джоан Роулінг синопсис і тизер постановки. Спектакль буде восьмою історією епопеї про Гаррі Поттера.

«Епічна природа історії» визначила форму вистави - це буде постановка в двох частинах, йдеться в оголошенні творців. Про зміст вистави розповідається наступним чином: «Бути Гаррі Поттером завжди непросто. Нелегко це і тепер, коли він - завалений роботою співробітник Міністерства магії, чоловік і батько трьох дітей шкільного віку. Поки Гаррі б'ється з минулим, яке відмовляється бути на призначеному йому місці, його молодший син Альбус стикається з вантажем сімейної спадщини. У міру того, як минуле і майбутнє перемішуються, батько і син дізнаються незручну правду: іноді пітьма приходить з несподіваного боку». Прем'єра вистави «Гаррі Поттер і прокляте дитя» відбудеться влітку 2016 року в лондонському театрі палацу.

Продаж квитків розпочнеться 28 жовтня. Режисер постановки - Джон Тіффані, автор п'єси - Джек Торн у співпраці з Джоан Роулінг. Письменниця розповіла BBC News, що у неї часто запитують, чому вона вирішила зробити «Прокляте дитя» п'єсою, а не черговим романом. «Я впевнена, що коли публіка побачить постановку, то погодиться зі мною, що театр - єдиний відповідний засіб для викладу цієї історії», - пояснила Роулінг. Потеріана - серія з семи книг про юного чарівника Гаррі Поттера, яка виходила з 1998 року по 2007 рік. Романи Джоан Роулінг були перекладені на 77 мов і видані загальним тиражем більше 450 мільйонів екземплярів. Всі книги були екранізовані: з 2001 2011 по рік вийшло вісім фільмів, головні ролі в яких виконали Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Уотсон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень