У лікарів на Поліссі вдвічі зростуть зарплати

Дві амбулаторії та чотири ФАПи має Немовицька ОТГ. Будівництво третьої амбулаторії вже затверджено у проекті Світового банку, повідомили у прес-службі Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації.

Загалом тут працює чотири сімейних лікарі. Всі вони вже набрали по 1900 пацієнтів та підписали з ними декларації. За словами в.о.головного лікаря КНП «ЦПМСД с. Немовичі» Віктора Пістоля, заклади потребують ще двох спеціалістів.

Хоча один інтерн вже погодився незабаром тут працювати.

Сільська медицина Немовицької громади вже виконала всі необхідні умови та з початку жовтня фінансуватиметься по – новому від Національної служби здоров’я України.

Тут прорахували, що спеціалісти у глибинці Полісся лише виграють від такої реформи. Наприклад, зарплата завідувача амбулаторії збільшиться удвічі.

Мотивацію працювати та вдосконалювати знання, навички отримає й молодий спеціаліст. Його зарплата, прогнозують, зросте у чотири рази. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень