У Києві загинув журналіст Олександр Щетинін

Трагедія трапилася 28 серпня, у день народження відомого блогера

У мережі пишуть, що Олександрі Щетиніна занйшли мертвим вдома друзі, що прийшли його привітати. Він сидів на стільці з вогнепальним пораненням в голову ( під стільцем лежав пістолет ) .

Справу поки розглядають як самогубство, так як одному з близьких Олександр відправив електронного листа , в якому повідомлялося про намір накласти на себе руки, йдеться в повідомленні . Олександр Щетинін - відомий блогер , російський журналіст і засновник інформаційного агентства " Новий Регіон ". Останніми роками він проживав у Києві.

Столична поліція підтвердила смерть російського журналіста Олександра Щетиніна. Такі дані опублікувала начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції у Києві Оксана Блищик на своїй сторінці у Facebook.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. Двері у квартиру були зачинені, обстановка у помешканні не порушена.

Блищик також повідомила, що відомості про подію були зареєстровані відповідним чином, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК Украіни з додатковою правовою кваліфікацією - "самогубство". Поліція встановлює всі обставини цієі трагічноі подіі.

 

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень