У Києві постраждало 17 правоохоронців. Чи є серед них рівненські патрульні (ВІДЕО)

Для забезпечення порядку до столиці звозили поліцейських з різних міст

Кілька днів у Києві тривають мітинги проти земельної реформи.

У вівторок акція протесту перейшла в активну фазу – із сутичками та побоями. Згідно з повідомленням поліції постраждало 17 правоохоронців та двоє цивільних. 

Щонайменше шестеро правоохоронців - з сусідньої Житомирської області. 

Саме цього дня у Київ їхали і рівненські поліцейські спецпідрозділу «ТОР».

 

Відео, як в дорозі патрульні співають «Яворину» Степана Гіги опублікував начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков.

Ми вирішили з’ясувати в Поліції – що саме змусило стільки патрульних з’їхатися в одне місце. Ви явилося, що це трапилося, дo певної міри, випадково: - Маєте розуміти, що у нас за ніч до 200 різних подій і ситуацій. Там зупинили авто, водій і пасажири вели себе так, що наряду патрульних знадобилася підмога. Виїхало два ТОРи. Вони реагують у нас, коли хтось себе поводить неадекватно. Інші патрульні тим часом, які були неподалік, теж кинулися на допомогу. Зрештою, за 2 хвилини – все заспокоїлося і конфлікт вичерпався. Так що не дарма з’їхалися. До речі, ТОРи це ті хлопці, які нещодавно дуже класно співали Яворину, повертаючись до Рівного з Києва.. Подивіться і послухайте:

Скільки саме полісменів з управління патрульної поліції Рівненщини відрядили до столиці – нам не повідомили, зазначивши, що це службова інформація.

Натомість речниця патрульної поліції Оксана Юрченко поінформувала, що усі рівненські патрульні повернулися.

 

Постраждалих серед них немає.

Нагадаємо, через сутички під Верховною Радою поліцейські затримали 26 учасників.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень