У Квасилові чоловік потрапив під потяг

Йому відтяло ногу. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння

Машиніст вантажного потягу сьогодні близько першої ночі помітив поблизу колій у селищі Квасилів Рівненськго району лежачого чоловіка. Про подію одразу повідомив працівників поліції та викликав швидку медичну допомогу.

Без свідомості та будь-яких документів, з ампутованою ногою невідомого чоловіка медики доставили до Рівненської центральної міської лікарні. Після тривалого оперативного втручання чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення. Лікарі оцінюють його стан як середнього ступеню важкості, адже він позбувся ноги від нижньої третини стегна.

Поліцейські встановили особу 42-річного потерпілого. Чоловік зареєстрований у Херсоні, однак тимчасово проживає у своїх товаришів у Рівному у районі Тютьковичів. Як опинився на коліях – не пам’ятає через надмірно випиту кількість алкоголю.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини події, за результатами перевірки буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Попередньо відомо, що чоловікові відтяло ногу внаслідок наїзду потягу, утім яким саме – встановлюють поліцейські. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень