У «Кам’яногірську» троє крадіїв «обчистили» дачі

Зловмисники викликали таксі, щоб вивезти награбоване

Трійцю крадіїв затримали співробітники Костопільського відділу поліції, коли ті саме виносили крадене з чергового будинку.

Під час патрулювання близько четвертої ранку поблизу одного з будинків дачного масиву «Кам’яногірський» поліцейські помітили підозрілих чоловіків. Ті кинулись тікати, коли побачили копів. Утім, правоохоронці їх відразу затримали.

У той же час в будинку був ще один зловмисник. Його разом із краденими речами теж затримали, повідомляє начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин:

З’ясувалося, що 29-ти та 33-річні мешканці Гощанського району спільно з 35-річним рівнянином тієї ночі обікрали п’ять будинків у цьому масиві, поцупивши чотири насоси, викрутку з насадками, музичну колонку, конвектор, соковижималку, металошукач, електропилу, тонометр тощо.

Усі речі чоловіки склали в одне місце, і, як пояснили згодом, збирались викликати таксі, аби вивезти.

За фактами крадіжок, скоєних з проникненням у помешкання, проводиться досудове розслідування. Поліцейські з’ясували, що чоловіки у січні цьогоріч обікрали ще три господарства.

Зловмисники «спеціалізувалися» здебільшого на електроінструментах, однак у ході «роботи» брали усе, що потім можна було продати.

Усі троє тепер перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники поліції перевіряють підозрюваних на причетність до інших крадіжок на території області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень