На Рівненщині чергова смерть дитини. Підозрюють медиків

Слідчі встановлюють обставини смерті немовляти

До поліції учора, 29 березня, близько 17 години повідомили медики швидкої медичної допомоги, що у Костополі за місцем проживання вони констатували смерть шестимісячної дівчинки.

Встановлено, що 29-річний батько та 17-річна матір перебувають у цивільному шлюбі та виховували доньку. Учора близько 13:30 лікарі Костопільського медзакладу дитині провели щеплення від поліомієліту та гепатиту. Близько 17 години в немовляти різко погіршився стан здоров’я. Батьки викликали «швидку», але до їх приїзду дитина померла, - повідомляє поліція.

За фактом неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього, слідчі розпочали досудове розслідування.

Тіло дитини направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення. Слідчі вилучили з медичного закладу всі необхідні документи та встановлюють обставини трагічної події.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень