У Кіровограді мітинг

За українську назву місту

На площі перед Кіровоградською міською радою зібрався мітинг на підтримку проукраїнської назви міста. Про це повідомляє УНН.

Сьогоднішня акція планувалася проти перейменування міста в Інгульськ. Проте, напередодні організатори повідомили про скасування мітингу і перенесення його на момент розгляду Верховною Радою цього питання.

Не зважаючи на скасування акції її ініціаторами, перед міською зібралось близько 300 представників політичних партій, громадських організацій та містян, аби підтримати будь-яку проукраїнську назву.

"Ми категорично проти Кіровограда, Єлисаветграда. Ми підтримаємо будь-яку назву, аби тільки вона була проукраїнською", - зазначив голова ГО"Ветеранів АТО" Бойове братство" Олександр Величко.

Разом з тим, на площі зібралось кілька десятків прихильників назви Єлисаветград, але протистояння  не спостерігається. Наразі ситуація спокійна. Нагадаємо, організатори акції повідомляли, що у неділю, 10 січня, о 12.00 на площі перед будівлею Кіровоградської міської ради відбудеться черговий мітинг проти перейменування Кіровограда на Інгульськ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень