У Харкові запобігли теракту

В переддень річниці Революції Гідності

У Харківській області правоохоронці знешкодили диверсанта терористичної організації "Луганська народна республіка", який готував теракт на 21 листопада - річницю Революції Гідності. Як повідомили у прес-центрі Служби безпеки України, чоловіка затримали 18 листопада. За відомостями СБУ, бойовик прибув до Харківської області з підконтрольних терористам районів Донбасу через територію Російської Федерації.

Під час проведення масових заходів у Харкові з нагоди святкування річниці Революції Гідності він мав виконати наказ своїх ватажків – підготувати та здійснити терористичний акт. Співробітники СБУ затримали бойовика у Зміївському районі, де він переховувався. У зловмисника вилучено бойові гранати Ф-1 та РГД-5, обріз мисливської рушниці з набоями, а також військовий квиток та "нагороди" терористичної організації "ЛНР".

Слідчим відділом Управління СБУ в Харківській області розпочато кримінальне провадження за ст. 201 (контрабанда боєприпасів) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) ККУ. Слідство триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень