У Харкові біля базару відвели «Місце для паркування оленів»

Такого знаку насправді немає

У Харкові встановили дорожній знак, який, за задумом міськради, має застерегти водіїв залишати своє авто у цьому місці – знак «Місце для паркування оленів».

Його фото опублікував у Facebook секретар міської ради Ігор Терехов.

Сьогодні на самому, напевно, проблемному повороті трамвая ми встановили знак, не передбачений жодними правилами дорожнього руху - "Місце для паркування оленів". А коли дозволить погода - на асфальті вздовж цього відрізка трамвайних колій ми ще й трафаретом намалюємо, де саме наші доморощені "лосі" повинні паркуватися, - написав він.


Знак встановлено біля Сумського ринку у місці, де неправильно припарковані авто найчастіше блокують рух трамвая. При цьому секретар міськради нагадує, що покупці ринку можуть залишати на годину безкоштовно свої авто на двох парковках цього ринку.

Він укотре закликав водіїв паркуватися так, щоб нікому не заважати, особливо – громадському транспорту та комунальній техніці.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень