У Гощі заасфальтували вулицю (ФОТО)

Замість ґрунтової дороги – асфальт, укладений за новою технологією

Йдеться про вулицю Оселя, що у Гощі. Нині капітальне будівництво півкілометрової дороги практично завершено.

Як розповідають в управлінні дорожнього господарства, дорогу будували за спеціальною технологією, залучали сучасну техніку та високоякісні матеріали.

Спочатку зробили 10-сантиметрову подушку із крупного щебеню. Далі проклали 12 сантиметрів шару із середньозернистого щебеню, після чого проклали асфальтне покриття.

 Такий метод потрібен для того, аби дорога не деформувалась та мала належний стан, навіть після довгого функціонування.

Цю вулицю Рівненська ОДА обрала як пріоритетну не випадково.  Адже дорога по цій вулиці веде до «західного» массиву, де знаходяться земельні ділянки учасниківАТО, а у майбутньому будуть їхні будинки.

 На будівництво спрямували 1 мільйон 400 тисяч гривень, з яких 893 тисячі – кошти державного бюджету, решту виділила Гощанська селищна рада.

Місцеві дороги на Рівненщині будуть також  у  Зарічненському, Дубенському, Млинівському, Здоблунівському та Острозькому районах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень