У Джакарті прогриміли вибухи

Бойовики, що скоїли напад, зайняли дах будівлі в центрі міста

Один вибух стався поряд з великим торговим центром. Associated Press зазначає, що один з них стався навпроти торгового центру, в районі також розміщені фешенебельні готелі, посольства і офісні будівлі.

У свою чергу, видання Business Insider пише з посиланням на представника ООН, що один з вибухів прогримів поруч з будівлею організації. Очевидці заявили про близько шість вибухів у різних частинах Джакарти.

У поліції підозрюють, що причиною вибухів став підрив бомби, проте поки не зрозуміло, хто може стояти за нападом.

Бойовики зайняли в центрі міста дах будівлі під назвою "Горизонт", відомої також як "Джакартський театр".

Особи нападників не встановлені, вони можуть бути причетні до "Ісламської держави". Поліція поки не знає, чи вдалося злочинцям взяти заручників.

Серію вибухів влаштувала група з приблизно 10-14 бойовиків, серед них є терористи-смертники. Метою нападників, які стояли за вибухами, була, ймовірно, поліція. Щонайменше 17 осіб загинули в результаті серії вибухів і стрілянини в центрі Джакарти. Такі дані озвучила місцева поліція, повідомляє Al Jazeera.

Як зазначається, серед вбитих щонайменше п'ятеро бойовиків. Серед жертв також п'ятеро поліцейських і семеро мирних жителів.

Разом з тим, згідно з повідомленням, точне число поранених у результаті атаки на торговельний центр "Саринах" наразі невідоме.

Всі шість вибухів сталися на відстані 50 метрів один від одного в центральному діловому районі, де також розміщений офіс Організації Об'єднаних Націй.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень